Rólunk

A H & Sz Controlling Kft 1992-ben a Mobilitás ’98 Kft 1998-ban alakult. A két társaság ezen időpontoktól folyamatosan végzi tevékenységét. A cégek tulajdonosai olyan személyek, akik hosszú évek óta jelentős részt vállalnak a társaságok gazdasági tevékenységében.

Cégeink fejlődésük során családi vállalkozásból egy 9 fős kisvállalkozássá nőtték ki magukat.
Munkatársainkkal szembeni elvárás a precizitás,a megbízhatóság, ügyfeleink igényeinek maximális kiszolgálása, felelősségvállalás az elvégzett munkánkat illetően. Folyamatosan bővítjük ismereteinket,követjük a változásokat, hogy jobb és színvonalasabb szolgáltatást tudjunk nyújtani.

Feladatunk – a hatályos törvények betartása mellett - a partner cégek számviteli munkájának végzése, a könyvvizsgálat, a vállalkozások gazdaságosságának elősegítése, az üzletviteli tanácsadás az adóoptimalizálás.

Tevékenységünk magában foglalja a napi – a havi rendszeres könyvelést, bérszámfejtést, elektronikus adatszolgáltatást, a számviteli törvény szerinti beszámoló elkészítését, igény esetén a napi kapcsolattartást.
A H & Sz Controlling Kft több mint 25 éve végzi a könyvvizsgálati tevékenységet.

Munkánk során igen sokféle vállalkozási és működési formával dolgoztunk és dolgozunk együtt. Fő partnereink a társas vállalkozások sokszínű tevékenységi köréhez kapcsolódik, azonban alapítványokkal, egyesületekkel dolgozunk együtt.

Könyvelőirodánk bővülő ügyfélkörét, elégedett ügyfeleink ajánlásának köszönheti.
Ügyfeleink anyagi biztonságát sokéves tapasztalatunk és felelősségbiztosításunk garantálja.

Bemutatkozásunk után ismerkedjen meg szolgáltatásainkkal.